All Torrents

Jan 26th, 2012 by Liakos_B.O.

Όλα τα torrents του Black-Tracker (μέχρι τις 25/01/2012) σε ένα αρχείο .rar, για όσους/ες θέλουν να βοηθήσουν μαζικά στο seeding. Στο .rar περιλαμβάνονται τα torrents ταξινομημένα ανά κατηγορία.

Κατεβάστε το ΕΔΩ

Anarxeio.gr

May 20th, 2011 by Liakos_B.O.

Βιβλία, μπροσούρες και γενικότερα μη εμπορικές εκδόσεις έχουν αρχίσει να μεταφέρονται στη διαδικτυακή βιβλιοθήκη www.anarxeio.gr και σταδιακά τα αντίστοιχα torrents θα διαγραφούν από τονB-T.

Επίσης έχουν αρχίσει να δημιουργούνται κάποιες συλλογές βιβλίων, ώστε να μειωθεί ο αριθμός των μικρών σε όγκο torrent αρχείων.

All Torrents

Oct 24th, 2009 by Liakos_B.O.

black_tracker_gr_all_torrents.rar

Όλα τα torrents του Black-Tracker (μέχρι τις 24/10/09) σε ένα αρχείο .rar, για όσους/ες θέλουν να βοηθήσουν μαζικά στο seeding. Στο .rar περιλαμβάνονται τα torrents ταξινομημένα ανά κατηγορία και με την ονομασία που έχουν στο site.

Δεν περιλαμβάνοναι τα βιβλία για τα οποία προγραμματίζεται να γίνουν κάποιες ανακατατάξεις. Κατεβάστε το ΕΔΩ

Black-Tracker's Archive

Aug 20th, 2009 by Liakos_B.O.

Προσωρινό site υπό δοκιμαστική λειτουργία για το απευθείας κατέβασμα (direct download) μικρών σε όγκο αρχείων, όπως είναι συνήθως τα βιβλία

May 25th, 2011 by Liakos_B.O.

Το Β-Τ archive καταργήθηκε. Τη θέση του πλέον έχει πάρει το Αναρχείο

The Need for Seed

Jan 27th, 2009 by Gong

NeedsSeed.php

Για να δείτε ποια τορρεντς χρειάζονται seeding κάθε στιγμή, πατήστε ΕΔΩ

Αναζήτηση

Jan 27th, 2009 by Liakos_B.O.

Search - Include dead torents

Στον πίνακα των torrents, εμφανίζονται μόνο τα ενεργά torrents, δηλ. τα torrents που έχουν τουλάχιστον ένα seeder ακριβώς εκείνη τη στιγμή. Για να βλέπετε το σύνολο των torrents κλικάρετε την επιλογή include dead torrents. Αργά ή γρήγορα, κάποιος/α seeder θα βρεθεί!

Προωθήστε τον Black-Tracker

Jan 27th, 2009 by Liakos_B.O.

promote banner1

Εάν θέλετε να προσθέσετε τον B-T στους συνδέσμους του site ή του blog σας, μπορείτε -εάν κι εφόσον το επιθυμείτε!- να χρησιμοποιήσετε κάποιο από τα banners που βρίσκονται στην στήλη δεξιά (ή και να φτιάξετε άλλο δικό σας!). promote banner2

Υπάρχει η δυνατότητα είτε να φορτώσετε το banner στο site σας, είτε να χρησιμοποιήσετε απευθείας τον κώδικα:

Banner 150X50px

<a href="http://www.black-tracker.gr"><img src="http://www.black-tracker.gr/img/bt-banner150x50.gif" alt="www.Black-Tracker.gr" title="Black-Tracker.gr" width="150" height="50"></a>

Banner 150X30px

<a href="http://www.black-tracker.gr"><img src="http://www.black-tracker.gr/img/btn-banner150x30.gif" alt="www.Black-Tracker.gr" title="Black-Tracker.gr" width="150" height="30"></a>

Σφάλμα στον αριθμό των peers

Jan 27th, 2009 by Liakos_B.O.

Από την αρχή της λειτουργίας του B-T ο αριθμός των πραγματικών seeders και leechers για κάθε τόρρεντ, δεν εμφανίζεται σωστά στον πίνακα των τόρρεντς. Διευκρινίζουμε, πως το σφάλμα αφορά μόνο το site του Β-Τ, και όχι τις ενδείξεις του torrent clients σας, όπου θεωρητικά οι peers εμφανίζονται σωστά.

Δεδομένου, ότι λίγο-πολύ πάντα υπάρχουν seeders στα torrents του Β-Τ, μπορείτε να αγνοήσετε αυτές τις ενδείξεις και να ξεκινήσετε να κατεβάζετε το τόρρεντ που επιθυμείτε. Σύντομα κάποιος seeder θα εμφανιστεί!

Black-Tracker's Blog

Sep 31st, 2007 by Liakos_B.O.

Όπως θα έχετε παρατηρήσει | thumbnail image for Black-Tracker's blog |, η πλατφόρμα του Black-Tracker, δεν επιτρέπει στις περιγραφές των τόρρεντς, την είσοδο γραφικών ή άλλων στοιχείων, πέραν του κειμένου. Δημιούργησαμε λοιπόν, ένα blog, στο οποίο συγκεντρώνεται το σύνολο των περιγραφών των τόρρεντς του Β-Τ, εμπλουτισμένες με covers, φωτο, videos και ότι άλλο μπορούσαμε να βρούμε για κάθε τόρρεντ. Για όσα ακόμα η περιγραφή τους παραμένει σχετικά φτωχή, λόγω έλλειψης έτοιμου, εκ του διαδικτύου υλικού, θα προστεθούν κάποια στιγμή screenshots.

Το blog, αυτό έχει επίσης ένα ρόλο αρχείου, όπου μπορούν να προσπελαστούν με τη σειρά το σύνολο των τόρρεντς στον Β-Τ (εκτός των βιβλίων, προς το παρόν). Πατώντας στον τίτλο κάθε ανάρτησης, σας μεταφέρει στην αντίστοιχη σελίδα περιγραφής του τόρρεντ στον Black-Tracker.

No © 2006-2012 | The B-T Net

Επικοινωνία: info (παπάκι) black-tracker.gr

The Need for Seed

Torrents in need for seeders

http://www.black-tracker.net/needsseed.php

Anarxeio.gr

Διαδικτυακό Αρχείο

www.anarxeio.gr

Βάση δεδομένων και βιβλιοθήκη αντιεξουσιαστικών εντύπων

BlackOut.gr

στο κοινωνικό εργοστάσιο

www.blackout.gr

Αντιεξουσιστική επιθεώρηση από Θεσσαλονίκη.

Κυκλοφόρησαν 12 τεύχη από το Φεβ. του 2005 ως και τον Ιαν. του 2009, οπότε και η συντακτική ομάδα αποφάσισε τη διακοπή της έκδοσης του περιοδικού. Στο site θα βρείτε σε μορφή .pdf όλα τα τεύχη και τις μπροσούρες που είχαν κυκλοφορήσει.

Rebel

Μεταφραστικό project

www.rebelnet.gr

Το Rebel αποτελεί δικτυακό τόπο και εκδοτικό εγχείρημα με μεταφράσεις θεωρητικών κειμένων και στοχεύει στην κυκλοφορία θεωρητικών προσεγγίσεων, κειμένων και αναλύσεων για τους σκοπούς του ανταγωνιστικού κινήματος.

Yfanet.net

Κατάληψη Φάμπρικα Υφανέτ

www.yfanet.net

OneBigTorrent.org

Torrent Tracker

www.onebigtorrent.org

Το παλιό chomskeytorrents. Ίσως ο πιο ενδιαφέρον αγγλόφωνος πολιτικός τράκερ.